torsdag 10 mars 2011

Vecka 3

Tillbaka efter en intensiv vecka i London!

BETT 2011 var större än någonsin. Det var en spännande blandning av utställare, från stora teknik- och mjukvaruföretag som Microsoft, Intel och Adobe till läromedelsförlag och många andra mindre företag som visade upp sina produkter.

Det mesta du kan tänka dig av lösningar för IKT fanns där att testa. VLE är det nya "Buzzword" som finns på allas läppar i Storbritannien och visuellt lärande och 3D är hetare än någonsin. Mässan hade även en särskild avdelning som ägnades åt specialpedagogik och varje dag hölls en lång rad lärorika seminarier inom olika ämnen.

Under mässan passade vi på att intervjua flera intressanta deltagare och utställare och ni kommer att få se mer av det under de kommande veckorna. Vår första intervju från BETT 2011 är med professor Stephen Heppell. Sprid den gärna!Veckans videotips

Diana Laufenberg är lärare vid Science Leadership Academy i Philadelphia. I den här TEDX-videon pratar hon om de lärdomar hon har dragit från sin erfarenhet, hur studenternas förhållande till information i dag helt har förändrats och vikten av att kunna få göra misstag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar