fredag 17 juni 2011

Nya öppna kurssidor

Inner LoveVi har nu lagt upp Matte/NO-strimman från fortsättningskursen LC200N som en öppen resurs på nätet, tillgänglig för alla! Även listorna över deltagarnas bloggar i båda kurserna ligger öppet. Du kan hitta länkar till sidorna här på bloggen, under "Testa kurs".

Samtidigt vill vi också passa på att uppmärksamma att Charlotta Wasteson, som har gått både LC100N och LC200N och bloggar flitigt på Charlotta Wastesons bollplank, i dagarna har blivit nominerad till Guldäpplet 2011. Guldäpplet är ett stipendium som varje år delas ut till den eller de lärare som har förnyat lärandet med hjälp av IT-stöd. Ett stort grattis, Charlotta, vi kommer att hålla tummarna när det väl blir dags att utse finalisterna!

Slutligen, en påminnelse till alla i LC200N. Om ni har tänkt arbeta med kursen i sommar, gå med i projektgruppen "Aktiva sommaren 2011" och skriv något om hur ni har tänkt lägga upp studierna i diskussionsforumet. Det blev lite konstigt med inbjudan till er förut, men nu ska ni ha fått en inbjudan till gruppen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar