onsdag 15 juni 2011

Då. Nu. Och sen då?

Idag och imorgon (15-16 juni) håller Ung Kommunikation en konferens på Linnéuniversitetet i Växjö som heter "Då. Nu. Och sen då?". Konferensen är slutkonferensen för utvecklingsprojektet och handlar om digital kompetens och skolutveckling. Kanske är det några av er som deltar på plats, men för alla som är intresserade och som inte kan vara med på annat sätt vill vi tipsa om att ni kan se en del av föredragen under båda dagarna streamade live genom Bambuser!

Just nu ligger där inspelningen från inledningen av konferensen och kulturjournalisten Andreas Ekströms föredrag om Google. Nästa livesändning börjar efter lunch, vid 13.30, och då kommer det att handla om hur vi påverkas av Internet samt om öppna system och visualisering.

2 kommentarer:

Fredric Gieth sa...

Gästade själv konferensen på Linnéuniversitetet tillsammans med två kolleger. Bekräftande och inspirerande dagar fyllda av föreläsningar och seminarier på temat digital kompetens, utveckling och utbildning.

KTH Learning Lab sa...

Vi på Learning Lab hade en person på plats som också tyckte det var givande, och de föredrag som lades upp på nätet var väldigt intressanta.

/ Ulrika

Skicka en kommentar