onsdag 29 juni 2011

Knyt nya kontakter i projektgruppen

Det är jättebra att så många av er har varit inne och skrivit om hur ni tänker lägga upp era studier i projektgruppen "Aktiva sommaren 2011", det är till god hjälp för oss i lärarteamet! Ni ska nu alla ha fått en ytterligare påminnelse om att acceptera inbjudan till projektgruppen och om ni har svårt att hitta dit, läs mer i vårt tidigare blogginlägg.

En annan bra sak med projektgruppen är att ni själva kan skapa egna diskussionsforum. Här finns en möjlighet för er att hitta andra kursdeltagare som är intresserade av samma sak och knyta kontakter, både nu under sommaren och för framtiden. Så ta tillfället att skapa ett diskussionsforum för det område ni arbetar (kommer att arbeta) med eller det ni är mest nyfikna på, kanske är det hur man kan jobba med IKT i förskolan, på bibliotek, inom vuxenutbildning eller inom något specifikt skolämne. Och om det redan är någon som har hunnit före, gå in på det forumet och kommentera!

För att skapa ett diskussionsforum gör ni så här (i kurswebben):
  • Välj "Projektgrupper" i kommunikationstjänsterna.
  • Klicka på "Aktiva Sommaren 2011"-projektgruppslänken.
  • Välj "Diskutera" i dropdown-listen (där det står projektgruppens meny).
  • Klicka sedan på "+Nytt diskussionsforum". Klicka gärna i att deltagarna tillåts redigera och ta bort sina inlägg samt att varje inlägg kan ha en egen rubrik.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar