torsdag 12 januari 2012

BETT 2012

Just nu pågår BETT 2012 – världens största mässa om IKT och lärande, för fullt i London! Många av er är säkert redan där för att ta del av alla spännande nyheter och seminarier och halva lärarteamet på KTH kommer också att närvara, så vi återkommer med rapport!

Här finns en film om BETT och några andra filmer om olika produkter som förevisas på mässan. För er som är intresserade går det att läsa mässkatalogen digitalt.

På Twitter diskuteras BETT flitligt och de av er som inte har haft möjlighet att åka kan där ändå följa med i det som händer. Den officiella kanalen är #BETT_Show, men det finns många andra konversationer på Twitter med en hel del svenska inlägg, till exempel #BETT2012, #BETT12, #BETT samt #diubett, #linbett och #bjhbett.

Från Datorn i utbildningen kommer en kortfilm från årets BETT där elever från YBC intervjuar Stephen Heppell.En skandinavisk motsvarighet, SETT (Scandinavian Educational Technology Transformation), kommer att hållas för första gången i Kista i Stockholm 25-26 april i år. Nedan kan du se en film om den mässan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar