fredag 20 april 2012

Våren är konferensernas tid

Tussilago ~ springflowersVåren är här, även om det nyckfulla aprilvädret motsäger det just nu, och flera spännande utbildningskonferenser är på gång!

Närmast i tid är SETT-dagarna, som kommer att hållas för första gången och då på Kistamässan i Stockholm den 25-26 april. Fokus ligger på det moderna lärandet i skolan. Hela konferensprogrammet finns att läsa som PDF, och även om det kostar att gå på seminarier och föreläsningar är det fri entré till själva utställningen om du förregistrerar dig (du kan sedan uppgradera på plats).

Det är inte heller långt kvar till årets Framtidens lärande - är här och nu! Den 14 maj sker flera parallella förprogram, men konferensen i sig är den 15-16 maj och den hålls också i Stockholm, på Nackastrandsmässan. Även här står en rad intressanta seminarier och miniföreläsningar på programmet och bägge konferenserna är naturligtvis utmärkta tillfällen för alla som arbetar med utbildning att nätverka samt få inspiration och nya idéer.

Vi i lärarteamet kommer att gå på såväl SETT som Framtidens lärande, så kanske ses vi där!

2 kommentarer:

Abbe tycker till sa...

Hej på er!

Jag tycker att ni borde ha en egen monter på båda mässorna, efter som att ni ligger i rejäl framkant!

Jag ska också prata på båda mässorna om det här: http://www.youtube.com/watch?v=TY42jYn5TEc&context=C41605aeADvjVQa1PpcFN2YXdkAhr8DG0oQ0b1Q4Yv4Gsg6O4b9_s=

Det ska bli kul, men jätte läskigt!

KTH Learning Lab sa...

Hej!

Tack för komplimangen :-) Och det låter väldigt intressant det du ska prata om!

/ Lärarteamet

Skicka en kommentar