torsdag 22 december 2011

300 nya platser i julklapp

JulgranSom en för tidig julklapp har vi fått 300 nya platser till kurserna "LC100N Digital kompetens och lärande – IKT och pedagogik för det 21:a århundradet" och påbyggnadskursen "LC200N Digital kompetens och lärande II". Eftersom det är kort tid tills ansökan går ut (v. 2, 2012) ber vi om din hjälp att sprida informationen till kollegor och andra som kan vara intresserade! KTH har brist på utbildningsplatser nästa läsår så är det inte säkert att kurserna kommer att kunna ges under höstterminen. Så det är viktigt att söka nu om du vill komma med. Den som har antagits och påbörjat studierna kan däremot alltid fortsätta och göra klart.

Läs mer om kurserna på vår blogg och testa delar av kursmaterialet.

Läs mer om hur du anmäler dig på kursens informationssida.

Anmäl dig direkt till grundkursen LC100N med start v. 2 eller start v. 14.
Anmäl dig direkt till påbyggnadskursen LC200N med start v. 2 eller start v. 14.

Följ oss gärna på Twitter.

Exempel på projektarbeten i kurserna:
http://youtu.be/KW19gzE5B04
http://ikttips.skolbloggen.se/


En riktigt god jul och ett gott nytt år önskar vi våra studenter och alla andra som läser vår blogg! Ni som går kurserna har varit flitiga under hösten och det är jätteroligt att se. Vi förstår också om det har varit mycket annat att göra för en del av er, men det är bara att ta nya tag framöver och det är aldrig för sent att göra klart kursen.

PS. Under helgerna kommer vi lärare inte att vara lika aktiva på kurswebben, så det kan hända att du får vänta några extra dagar på rättning.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar